•• Specialist in betonlook en exclusieve wandafwerking ••

NovaColor

De veelzijdige, stijlvolle en exclusieve muurafwerking.
Als u een unieke look in huis wilt, stel ik voor dat u de NovaColor lijn komt bekijken. Met deze Italiaanse glanspleister, breng ik bijvoorbeeld een opvallende koperoxidatie of Cortenstaal imitatie aan op uw muur. Wilt u een marmerlook, of heeft u liever een muur waar patronen op gestempeld worden? In mijn showroom laat ik u op afspraak graag kennis maken met dit kalkproduct en laat ik u voorbeelden zien van de talloze mogelijkheden.

Sfeermaker


NovaColor vormt een eyecatcher in uw huis of kantoor. Soms opvallend aanwezig, soms subtiel, net wat u wenst. Een muur met de look van geoxideerd koper of Cortenstaal heeft een bijzondere uitstraling, maar geeft geen roest af. Wel zo prettig.
In plaats van een groot schilderij, kunt u op een muur deze kalkpleister aan laten brengen, bijvoorbeeld met een fluweelzachte uitstraling. Met een metalic afwerking krijgt u een glanseffect op uw muur of gaat u liever voor spiegelende hoogglans? Kies de kleur en het patroon en ik maak een prachtige sfeermaker van uw muur.

Meerdere lagen


Afhankelijk van de grootte, heb ik 2 dagen nodig om een muur van de NovaColor te voorzien. Na de basislaag breng ik de laag met motieven aan. Tot slot werk ik het geheel af met een vuilafstotende beschermlaag. Aangezien het een stucproduct is, kan deze bijzondere decoratie naadloos op grote oppervlakten aangebracht worden.

 

Restaurants


Kantoren en restaurants passen deze opvallende decoratie graag toe. Aan de ene kant zorgen ze voor een eyecatcher, waardoor het logo en de receptie benadrukt wordt. Aan de andere kant geven ze de ruimte een bijzondere uitstraling, waardoor de onderneming stijlvol en geslaagd over komt. Ze brengen sfeer in restaurants, waardoor mensen zich sneller thuis voelen. Kortom: dit duurzame product geeft uw onderneming meerwaarde.

Architect/ interieurstylist


Door de bijzondere uitstraling zijn er veel architecten en interieurstylisten die deze wandafwerking in hun ontwerpen plaatsen als eyecatcher. Het maakt de ruimte uniek en de opdrachtgevers krijgen een op maat gemaakte persoonlijke touch in hun woning of bedrijfspand.
Als u een opvallende muurdecoratie zoekt, dan vertel ik u graag over de mogelijkheden van NovaColor en adviseer ik u aan de hand van uw wensen. Maak nu een afspraak.

 


© 2020 Concretedesigners | contact