•• Specialist in betonlook en exclusieve wandafwerking ••

Frescolori

Pure, robuuste en authentieke betonlook.
Met de Frescotonlijn van Frescolori lijkt het net alsof uw muren bekleed zijn met zware ruw gestorte betonplaten. Het is echter een dunne stuclaag. Daardoor is deze afwerking lichter en goedkoper dan traditionele betonplaten.Betonlook past in diverse interieurstijlen. Het wordt vaak toegepast in woningen en bedrijfspanden. Daarnaast geeft deze wandafwerking restaurants een eigentijdse uitstraling.

 

Afmetingen


Grote platen, kleinere vlakken, langwerpig of vierkant waar kiest u voor? Liever de hele wand strak afgewerkt, zonder vlakken en naden? Vertel maar wat u wilt, ik maak het voor u.
Door toepassing van een speciale techniek ontstaan de kenmerkende gaten in de betonlook, wat een dynamisch effect geeft.

Kleur


De Frescoton betonlook is in alle RAL kleuren aan te brengen, al wordt het meest gekozen voor een traditionele betontint. Door verschillende tinten te combineren kunt u mooi spelen met het licht dat uw ruimte binnenkomt. Hiermee creëert u sfeer in uw huis of bedrijfsruimte. Breng accenten aan door bijvoorbeeld uw schouw in een donkerdere kleur te laten bewerken. Het geeft uw kamer meer dynamiek.

Natuurlijk product


Deze stoere wandafwerking is gemaakt van kalk en gemalen marmer en kan enkel door vaklui optimaal aangebracht worden.

 

Bijzondere uitstraling


Door bijvoorbeeld stukjes kurk of stro toe te voegen, maak ik uw muur nét even anders. Het geeft een bijzonder effect. Ik laat u hier op afspraak graag enkele voorbeelden van zien in mijn showroom in Heteren, zodat u kan bekijken wat het beste aansluit op uw smaak en past in uw interieur.

 

Red Dot Award


In 2014 heeft de fabrikant Frescolori de RedDot Award gewonnen met Frescoton: de unieke oppervlakafwerking met betonlook. De Red Dot Award is een internationale prijs voor de beste producten qua kwaliteit, ontwerp en innovatie. Met name design en kwaliteit wegen zwaar bij de beoordeling.

Bent u op zoek naar die stoere wandafwerking, waarbij het net lijkt of de muur bekleed is met gestort beton? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Frescoton in uw interieur? Maak dan nu een afspraak, ik help u graag om uw wensen en ideeën om te zetten in werkelijkheid.


© 2020 Concretedesigners | contact