•• Specialist in betonlook en exclusieve wandafwerking ••

Beal Mortex

Betonlook is stoer, sterk, veelzijdig, duurzaam en kent veel unieke variaties.
Als u op zoek bent naar een betonlook in uw huis of bedrijfspand. Als u iets wilt wat niemand anders heeft, dan laat ik u graag kennismaken met de kwaliteiten van Beal Mortex. Deze natuurlijke afwerking van muren, vloeren en meubels is vanuit de massa waterdicht. Hierdoor is zelfs in de doucheruimte slechts een dunne laag nodig.

Uitstraling


De betonlaag lijkt ruw, maar is glad. De tekening kan zowel rustig als druk. U geeft aan wat u mooi vindt, ik maak het voor u. Het is zelfs mogelijk om de betonlaag een houtstructuur of leisteen uitstraling te geven. Er zijn meerdere soorten afwerking, uw smaak zit er ongetwijfeld tussen.
Beal Mortex is verkrijgbaar in 68 standaardkleuren. Door het mixen met pigment, kan ik de betonlook in elke gewenste kleur voor u mengen. Zo krijgt u uw eigen kleurlijn.

Toepassingen


Door de waterdichte structuur is deze betonafwerking perfect om uw badkamer een stoere uitstraling te geven. Dit kan meestal over de bestaande badkamertegels heen.
Daarnaast krijgen aanrechtbladen, tafels en kasten een nieuw uiterlijk door ze af te werken met een dunne laag Mortex. Om uw aanrecht een betonlook te geven, demonteer ik de kraan, wasbak en het kooktoestel, waarna ik het blad ter plekke bewerk: snel en schoon.

Zelfs op grote oppervlakten is deze betonlook naadloos aan te brengen, waardoor muren, vloeren en zwembaden een strakke slijtvaste afwerking krijgen. Maak een keus uit de vele kleuren en structuren en creëer uw unieke betonlook.
Op afspraak laat ik u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Renovatie/ restauratie


Het opknappen van een ruimte of pand is een flinke klus. Het is prettig als bijvoorbeeld de oude tegelvloer kan blijven liggen. Doordat een dunne laag Mortex van enkele millimeters voldoende is om een mooie en stevige afwerking te krijgen, kan deze vaak over de oude vloer aangebracht worden. Op deze manier zijn vloeren weer strak te krijgen, lelijke muren om te toveren tot sfeervolle eyecatchers, keukens en badkamers op te knappen en kunnen zelfs oude beschadigde meubels een uniek uiterlijk krijgen.

Beal Mortex is trending. Architecten en interieurstylisten passen deze afwerking vaak toe om een modern, uniek, stijlvol, strak en natuurlijk interieur te creëren.

De mogelijkheden zijn eindeloos


Laat mij u helpen om de beste uitstraling voor uw huis of bedrijfspand te creëren. Neem contact met mij op voor een afspraak om uw wensen te vertalen naar mogelijkheden. 

 

 

© 2020 Concretedesigners | contact